stage-montblanc-guia-alps-principal

Stage Mont Blanc 7 dies Reserva

Nivell:

Durada: 6 dies .
Preu: Des de 800€

Descripció:

L’ascenció al Mont Blanc, el sostre dels Alps, aquesta ascensió exigeix una bona aclimatació en altura, així com també una bona capacitat de resistència física. És per això que us proposem un stage de 6 dies amb un guia d’alta muntanya professional, per aclimatar i realitzant una ascensió amb el màxim de garanties.

Aquesta magnífica ascensió d’alta muntanya ens permet gaudir del massís més impressionant dels Alps.

Dia 1: Punt de trobada davant l’Oficina de Turisme de Chamonix a les 18h. (plaça de l’esglèsia.) Revisió de material, del programa, la meteorologia i dubtes dels participats.

Dia 2: Curs de tècniques de progressió en glacera a La Mer du Glace, un dels glaciars més impressionants dels Alps, digne de visitar. Pernoctació al poble de Chamonix.

Dia 3: Ascensió per aclimatació en altura, a través del telefèric de l’Aiguille du Midi, amb espectaculars vistes, accedirem al Glacier du Geant i realitzarem una ascensió a la Tour Ronde, Aiguille d’Entrèves o similars, per tal de preparar l’ascensió al cim del Mont Blanc. Pernoctació al refugi de Cosmiques (3613m.) per una millor aclimatació.

Dia 4: Ascensió al Mont Blanc du Tacul (4153m.) i retorn a Chamonix. Pernoctació al poble de Chamonix amb una bona dutxa i descans.

Dia 5: Dia d’aproximació al refugi. Agafarem el telefèric de Bellevue a les Houches, en arribar a dalt, agafarem el tren cremallera fins a Nid d’Aigle, on iniciarem l’ascensió passant a prop del refugi Tête Rousse (3.167m.), creuant la bolera i arribant al refugi de Goûter (3.819m.) on passarem la nit. 5-6h.

Dia 6: Ascensió al Cim del Mont Blanc (4.808m). sostre dels Alps i d’Europa. Esmorzar a les 2h AM, Dôme du Goûter (4304m.), refugi Vallot (4362m.), Aresta de les Bosses i arribada al cim més alt dels Alps (4808m.). Tornada el mateix dia pel mateix camí de pujada. 10-12h (+1050md -2550md). Pernoctació a Chamonix.

Dia 7: Dia de reserva. (aquest dia s’utilitzarà només en cas de necessitat per males condicions d’ascensió al cim)

* Aquest programa podrà ser modificat en funció de les condicions meteorològiques o de seguretat pels participants, segons el criteri del guia.

*Per raons d’organització i reserva dels refugis, aconsellem confirmar les dates de l’activitat el més aviat possible.  

 

També et pot interessar:

Spaghetti Tour 4.554m

Spaghetti Tour 4.554m

Qui pot venir?

Qualsevol persona a partir de 16 anys. Aquesta ascenció requereix d’una preparació psíquica i de resistència física, per a qualsevol dubte, consulteu amb els nostres tècnics.

Material bàsic del participant:

– Roba d’abric hivernal i impermeable (roba interior tèrmica, jersei o jaqueta calenta tipus primaloft o plumes, jaqueta paravent o impermealbe amb capuxa tipus Gore-tex, pantaló paravent, guants + uns de recanvi, gorro, buff o passamuntanyes).

– Botes rigides d’alpinisme, Arnés, casc, Grampons i 1 piolet. (Tot aquest material tècnic es pot llogar)

– Motxilla de 20 a 30l.aprox.

– Termo o Cantimplora d’un litre, menjar dolç i salat pel dia de l’ascenció.

– Protecció solar (ulleres de sol i mascara de ventisca, crema de sol, llenterna frontal amb piles de recanvi.)

– Sac de llençol, Necesser, farmaciola i/o medicació personal.

  • 800€/persona. (màxim 2 persones)
  • 1400€ exclusivitat una persona.

Inclou:

– Guia d’alta muntanya UIAGM.

– Assegurança d’accidents i RC.

– Material comú necessari per realitzar l’activitat.

– Gestió de les reserves als refugis.

No inclou:

– Despeses d’allotjament, dietes i transport del participant.

– Les despeses d’allotjament, dietes i transport del guia des del punt de trobada aniran a càrrec del client.

*Preveure aproximadament  500€ de despeses per persona, més el viatge d’Espanya a Chamonix. (En cas de viatjar en avió us podem gestionar la reserva del vol i el transfer de l’aeroport a Chamonix.)

MAPA DE SITUACIÓ

Reserva