Serveis de Muntatge d’Instal·lacions Verticals

Des de Vertical Emotions oferim tot tipus de serveis en instal·lacions verticals i d’oci. T’ajudem i t’acompanyem en el desenvolupament del teu projecte des del principi fins al final o només en aquells punts que necessitis els serveis professionals. 

 

serveis muntatges instal·lacions

Assessorament Tècnic de Muntatges Verticals

T’assessorem en tot allò que et cal per la construcció i posada en funcionament d’activitats d’ alçada relacionades amb els muntatges i instal·lacions verticals, tals com les estructures per escalada, els parcs d’aventura, les vies ferrades o tirolines.

Disseny muntatges instal·lacions

Disseny d’Instal·lacions Verticals

La planificació és un dels pilars fonamentals en qualsevol projecte, per això a Vertical Emotions, tenim molta cura de fer un bon disseny que contempli una planificació dels processos a seguir de circuits aeris, rocòdroms, i tot tipus d’ instal·lacions verticals relaciones amb l’ oci i el lleure.

Parc Aventura Vertical Emotions

Construcció d’Instal·lacions Verticals

Estem especialitzats en la construcció d’instal·lacions verticals i tenim un nivell molt alt de compromís amb tot el procés d’execució i construcció d’aquest tipus d’estructures.

Construcció Instal·lacions Verticals

Certificació i homologació de les instal·lacions

Et facilitem tots els tràmits de certificació i homologació d’instal·lacions d’ alçada per activitats d’ oci, a través de les normes UNE definides per la comunitat europea.

Reparació instal·lacions verticals

Reparació d’instal·lacions i muntatges verticals

Reparació i restauració de tot tipus d’ instal·lacions, rocòdroms, circuits, tirolines, etc.

sector escalada Escola Llers

Manteniment preventiu

Amb l’objectiu de disminuir riscos i possibles defectes, el manteniment preventiu és la clau perquè les instal·lacions verticals del món de l’oci siguin un èxit. 

Formació Tècnica de Monitoratge

Formació Tècnica

Tots aquells que desenvolupen activitats en instal·lacions d’oci requereixen d’una formació tècnica i específica que garanteixi tant la seguretat com la diversió dels clients.