Muntatge d’Instal·lacions Verticals

portada muntatges verticals

A Vertical Emotions t’oferim un conjunt  de serveis relacionats amb els muntatges d’instal·lacions verticals o  aèries,  sempre orientades al món de l’oci i el lleure, que es poden portar a terme en espais coberts o a l’aire lliure.

Els nostres serveis comprenen tot el procés de construcció i instal·lació; des del disseny a la posada en marxa amb els teus clients. T’assessorem i executem tot el que et calgui per tirar endavant el projecte o només aquelles parts que necessiten reparacions o ampliacions.

Escriu-nos i contactarem amb tu tan aviat com sigui possible

He llegit i accepto la política de privadesa

Instal·lacions de tirolina

Muntem tirolines eventuals, per escoles, entitats o clubs, ajuntaments i/o  administracions per esdeveniments puntuals. Però també  d’ instal·lació fixe; per clubs, cases de colònies o zones  recreatives,  amb totes les certificacions i normatives pertinents.

Muntatge de Parc Aventura

Els Circuits aeris sobre arbres o elements artificials ( torres, parets, columnes) , també anomenats parcs  aventura, per infants o adults, també els podem muntar. En format eventual per esdeveniments, fires, festes, etc…. o d’instal·lacions fixe, per nous Parks,  o empreses del món de l’oci que vulguin dur a terme un activitat d’ aquest estil.

Muntatge de Rocòdroms

Respecte l’ escalada,  oferim diferents tipus d’ instal·lacions;  Des de sectors petits, en parets artificials d’escoles de primària o secundària,  pensats com a elements d’esbarjo o per  Educació Física, estructures recreatives de fusta, per Parcs infantils, entitats privades o públiques,  o rocòdroms d’ escalada, amb estructures metàl·liques de petita o mitjana envergadura i pensades per la pràctica o entrenament de l’escalada esportiva  per adults.  Alhora, podem dissenyar vies d’escalada en sectors de roca natural, també per la pràctica, formació o entrenament de l’escalada.

muntatge_de_rocòdroms

Muntatge d'Instal·lacions de Via Ferrata

La nostra experiència ens avala pel disseny i construcció de vies ferrades, sobre parets de roca natural. Són instal·lacions més complexes i costoses  en la seva construcció,   pensades per ajuntaments o administracions publiques involucrades en el desenvolupament turístic  de la zona.